Община Минерални бани
Официален сайт

Включиха новогодишните светлини в община Минерални баниВключиха новогодишните светлини в община Минерални баниС празничен концерт на децата от ЦДГ “Снежанка” стартира новогодишното тържество по случай откриването на коледните и новогодишни празниции и тържественото запалване на новогодишните светлини в община Минерални бани. След тях на сцената излязоха децата от детската фолклорна група “Изворче” и женската фолклорна група за автентичен фолклор към Народно читалище “Заря” с. Минерални бани. Те поздравиха жителите и гостите на Общината със своите песни и изразиха своята благодарност и признателност на кмета на община Минерални бани и ръководената от него общинска администрация за безрезервната подкрепа и съдействие при осъществяването на тяхната дейност.

От своя страна кметът но Общината г-н Мюмюн Искендер благодари за изнесения концерт и прекрасните песни и отправи своите пожелания към жителите и гостите на общината с пожелания за здраве, късмет и благоденствие през 2015г. За първи път бяха отличени най-добрите спортисти, треньори и спортни деятели на годината в община Минерални бани.

Специална награда получи г- н Фильо Филев за дългогодишната му дейност и приноса му за развитието на хандбала и постигнатите резултати от неговите възпитаници. С тържественото включване на новогодишните светлини небето над общинския център бе озарено от празнична заря. Празникът продължи с кръшни хора поведени от кмета, които продължиха до късно.‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития