Община Минерални бани
Официален сайт

С ПОЛЗОТВОРНИ РАБОТНИ СРЕЩИ ЗАПОЧНА НОВАТА ГОДИНА КМЕТЪТ НА ОБЩИНАТА – г-н МЮМЮН ИСКЕНДЕРС ПОЛЗОТВОРНИ РАБОТНИ СРЕЩИ ЗАПОЧНА НОВАТА ГОДИНА КМЕТЪТ НА ОБЩИНАТА – г-н МЮМЮН ИСКЕНДЕРДнес 09.01.2015г., Кметът на община Минерални бани – Мюмюн Искендер, проведе работна среща с народния представител от БДЦ Борислав Иглев.
На срещата бяха обсъдени проблемите на общината, които предстои да бъдат решени, както и възможностите, които предоставя новият програмен период за кандидатстване по проекти, които ще се финансират от Европейския съюз.
Г-н Борислав Иглев сподели своите добри впечатления от усърдната работата на кмета и общинската администрация до този момент и изрази готовност да помага и подкрепя общината в постигането на начертаните цели за бъдещо развитие.
Вчера – 08.01.2015г. от 17.00 ч., в неофициална среща с представители на местния туристически бизнес, бяха обсъдени начините и възможностите за участие на общината в най-голямото българско туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2016 в София.
Изложението ще се проведе от 11 до 13 февруари в Интер Експо Център – гр. София и в него ще вземат участие много туристически фирми, общини, туристически агенции и туроператори от различни страни.
Участието и представянето на община Минерални бани ще допринесе за популяризиране на националния ни курорт и всичко което предлагаме, като туристически продукт.‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития