Община Минерални бани
Официален сайт

Под Змийския град край Сърница има подземие на 4 ниваПод Змийския град край Сърница има подземие на 4 ниваВ древността бузестата змия ,,Парейя“ е олицетворявала владеещия Мъдростта, знанията и енергията на висшите нива на световете, приемала се е и като двигател на Енергията на свободното време. Знаем, че времето и пространството са взаимозаменяеми, и преминаването от по-висок или по-нисък паралелен свят, е възможно благодарение на силата, наречена Енергия на свободното време.
Под скалният град има подземие на четири нива, още от Лемурийско време. Изсичанията в скалите е от времето на първите траки. Те са имали достъп до подземието само до първо ниво. Тази местност е портал във времепространството, и е свързана с програмата за активиране на Енергията на свободното време. Разумът е енергията на свободното време. Каменните структури са създавали сцепление, за да се ,,обуздае“ естественият портал, като в определени цикли, които са се знаели от древните народи, са се използвали определени сили, за отварянето на порталите към измеренията.
Това е много свещен и ценен мегалитен комплекс, скрил много тайни, които ще бъдат разкрити. Предстои в бъдеще. Обхождането на този комплекс от хората трябва да бъде разумно.‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития