Община Минерални бани
Официален сайт

Мурад Реджеб със златен медал от турнира по борба „Никола Петров”Мурад Реджеб със златен медал от турнира по борба „Никола Петров” Мурад Реджеб спечели златен медал от едноименния турнир по свободна борба за деца в Горна Оряховица. Състезателят на караманския клуб „Буря”, извоюва златото в кат. до 30 кг.

122 състезатели от 21 клуба се бориха за медалите от турнира. Бяха представени почти всички центрове по борба в Северна България, както и клубове от Бургас, Руен, Сливен, Садово и Гълъбово. От клуба по борба "Буря" взеха участие 4 състезатели и спечелиха 4 медала. Мурад Реджеб заслужено грабна златния медал в кат. до 30 кг., Беркай Тефик стана трети в кат. до 30 кг, Нур Аптула взе бронзов медал в кат. до 38 кг. и Ниязи Сеит взе трето място в кат. до 66 кг.

Състезанието се организира в чест на 144-та годишнина от рождението на най-силния мъж на 19 век – първият всесветски шампион по борба на България, 44 години от откриването на спортната зала, която носи неговото име и 24 години от създаването на горнооряховския клуб по борба „Локомотив”.


Още снимки


‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития