Община Минерални бани
Официален сайт

Минерални бани представени на Кавала Експо 2017Минерални бани представени на Кавала Експо 2017За първи път от 6 до 8 октомври, Община Минерални бани бе представена на изложение „ Кавала Експо 2017” в съседна Гърция. Проявата се провежда от 6 до 11 октомври в град Кавала и традиционно привлича голям брой изложители и посетители от Гърция и другите балкански страни. Представителите на община Минерални бани участваха в двустранните срещи, насочени към фирми от туристическия сектор – туроператори, туристически агенции, аниматори.
Панаирът вече има своята 25-годишна история и се провежда в изложбения център „Апостолос Мардирис“, каза Ангелос Цацулис, президент на търговската камара в Кавала.
Тази година камарата предлага еднодневно безплатно настаняване в избран хотел в Кавала, особено за фирмите от туристическия сектор. Освен това бе предоставен безплатен щанд на Хасковската търговско-промишлена палата, на който община Минерални бани имаше възможност да се представи като туристическа дестинация за балнео, еко и културен туризъм.


Още снимки


‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития