Община Минерални бани
Официален сайт

Коледната украса грейна в Минерални баниКоледната украса грейна в Минерални бани Коледните и новогодишни светлини грейнаха в националния курорт Минерални бани. Кметът Мюмюн Искендер поздрави всички жители и гости на националния курорт на тържествената церемония по запалването на коледната и новогодишна украса, която се състоя пред сградата на общинската администрация. За осма поредна година палим тържествено празничното осветление и аз ви обещавам, че с всяка следваща година то ще става все по-красиво.
Искам да благодаря на всички, затова, че допринесохте със своите гласове Минерални бани да стане Община на 2017 г. за балнео и СПА туризъм в Конкурса на Министерството на туризма, изпреварвайки общини като Велинград, Хисаря, Павел баня и още много други. Това беше успех, който постигнахме всички заедно и съм сигурен, че през следващата година отново ще бъдем първи. Благодаря ви, че сте тук, благодаря на нашите деца, които са подготвили своя програма за този празник, и знам, че те най-много ще се радват на празничните светлини, които ще грейнат след малко, каза още кметът Мюмюн Искендер.
След това започна коледната програма с участието на децата от Детска градина „Снежинка” и малките танцьори от Детска танцова трупа „Хорце” към НЧ „Заря 1957” в Минерални бани. А в самия й край, след последвалото обратно броене грейна феерията от светлини, подкрепена от мощна заря, озарила небето над националния курорт.


Още снимки


‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития