Община Минерални бани
Официален сайт

Къща за гости „Настевата къща”Къща за гости „Настевата къща”

„Настевата къща“ се намира се в спокойното и очарователно село Сираково, на 7 км от балнеокурорта Минерални бани и на 18 км от Хасково.
Къщата разполага с 4 стаи за нощувка с общ капацитет 8-10 човека, както и дневна с камина и кухненски кът, оборудван с всичко необходимо за вашия престой.  На първия етаж се намират две от спалните, заедно със слънчева трапезария и баня с тоалетна. Има страхотна покрита веранда, където можете да изпиете сутрешното си кафе, заобиколени от зеленина. На втория етаж са разположени другите две спални, поделящи обширна обща тераса, която разкрива невероятна гледка към гората и връх Аида. На етажа се намира и втората баня с тоалетна.
За вечерите на разположение на гостите е покрито барбекю с оборудван кухненски кът, стерео уретба и всички удобства, отделено от къщата и с красива гледка към просторния двор.       
В непосредствена близост до къщата е разположена отворена, широка шатра за кафе и обяд, а за малчуганите и за всички запазили детето в себе си, просторният двор предлага възможност за игра на футбол и народна топка, федербал и дартс.
Ние предлагаме не само място за нощувка, ваканция и почивка, но и възможност да се почувствате у дома си, изпитвайки палитра от незабравими преживявания.

Контакти:
тел. 0884 835 474; 0888 591 661
nastevatakyshta@gmail.com

Фотогалерия


‹ Назад

За общината

Предстоящи събития