Община Минерални бани
Официален сайт

СЪОБЩЕНИЕНа 24.03.2023 г. от 13:30 часа на oткрита лятна сцена в с. Минерални Бани ще се проведе заключително събитие по проект № B2.6c.19 "Минерални Пътища - ваканции и природа с едно мигване" е финансиран по Програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция - България 2014-2020, чрез Европейския фонд за регионално развитие и Националния бюджет на Република България.

Домакин на събитието е Община Минерални бани, която е и водещ партньор по проекта.

Общата цел на събитието е да се осведоми широката общественост, местната власт, представители на туристическия бранш, неправителствени организации и др. за постигнатите резултати по проект.

Гостите на събитието ще се насладят на песните и танците, в изпълнение на деца от Народно читалище ”Заря-1957” с. Минерални бани и Народно читалище "Кирил и Методий -1952"- с. Караманци.

Специална покана получават и децата на община Минерални бани, тъй като те са най-добрите посланици на каузите за устойчиво развитие на туризма в общината. За тях сме приготвили много игри и изненади.

При лошо време, събитието ще се проведе в същия час в залата към Община Минерални бани, находяща на ул. Липа №2, с. Минерални бани.

За повече информация: Недялка Ангелова, телефон: (03722) 20-20, ел. поща: info@mineralnibani.bg, уеб адрес: www.mineralpaths.eu, Facebook: @mineralpaths


ПРИЛОЖЕНИE:
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ


‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития