Община Минерални бани
Официален сайт

Започна гласуването за кмет на годинатаЗапочна гласуването за кмет на годината

Осмото поредно издание на конкурса „Кмет на годината“ 2020 стартира на 15 октомври. Онлайн гласуването ще продължи две седмици, до 29 октомври, включително. Имената на победителите ще бъдат обявени на тържествена церемония на 30 октомври, която ще бъде излъчена по БНТ 1 същата вечер.

Конкурсът е възможност стотици хиляди български граждани да оценят работата на градоначалниците. Гласуването е организирано в три раздела - малка община (с под 20 000 жители), средна (с население между 20 000 и 50 000 жители) и голяма (с население над 50 000 жители). Категориите са осем - Кмет на гражданите, Smart City, Демографска политика и инвитро програми, Спорт и младежки политики, Градска среда, Инвестиции в образователна инфраструктура, Социални мерки по време на епидемия.

Дайте своя вот в националното онлайн допитване на платформата kmetnagodinata.bg, която е активна на сайта www.kmeta.bg. Влезте в платформата и изберете своя кмет от списъка с имена.

Гласувайте за община Минерални бани, като отличите кмета г-н Мюмюн Искендер в първите две категори:

꙳ Кмет на годината - Приз за цялостна работа във всички сфери на ръководената от кмета местна администрация през 2020 г.

꙳ Кмет на гражданите - Приз за кмет, който е най-близо до хората. Кмет, който проявява отзивчивост и готовност да помага и има най-бързата реакция да решава проблемите на жителите на общината.

Натиснете „Гласувай“ и попълнете задължителните полета с имейл и парола, които ще видите на екрана. Отново натиснете „Гласувай“. За да бъде отчетен гласът ви, потвърдете избора си в съобщението, което ще получите на посочения от вас имейл. Готово!

Бъдете активни. Нека спечели нашата община. Гласувайте за Кмет на годината и Кмет на гражданите на kmetnagodinata.bg.‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития