Община Минерални бани
Официален сайт

Турският министър на туризма посети щанда на Минерални баниТурският министър на туризма посети щанда на Минерални баниТурският министър на туризма и културата Нуман Куртулмуш посети щанда на община Минерални бани на Международното туристическо изложение EMITT 2018 в Истанбул. Той прояви интерес към националния курорт и каза, че ще намери време да го посети лично. Българският консул в Истанбул, г-н Ангел Ангелов и консула по търговския контрол Тошко Томов посетиха щанда на България на Международното туристическо изложение в Истанбул, където е представена и община Минерални бани и пожелаха ползотворна работа на всички участници. Те отделиха специално внимание и на община Минерални бани, като една много добре развиваща се туристическа дестинация.

Генералният консул подари на общината луксозна книга за историята на Желязната църква „Св. Стефан” в Истанбул. Представителите на Минерални бани върнаха жеста, като подариха на Генералния консул красиви сувенири и рекламни материали за общината.
Като цяло, по време на изложението се забелязва голям интерес отстрана на посетителите към щанда на националния курорт Минерални бани, информираха представителите на общината на туристическия форум в Истанбул.


Още снимки


‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития