Община Минерални бани
Официален сайт

Реновират три от централните улици в Минерални баниРеновират три от централните улици в Минерални баниРеновират три от централните улици в Минерални бани. Изцяло нова конструкция на пътя ще бъде направена и на трите важни артерии. Сегашния асфалт ще бъде изровен на 60 сантиметра дълбочина и ще бъде положена нова чакълена конструкция на пътя. Предвидени са и много паркоместа край шосето. Улиците вече си имат положена нова ВиК канализация.

И на трите централни улици ще бъдат поставени нови стълбове за осветление. Проектът е готов и в момента се чака подпис от министърът на регионалното развитие Николай Нанков, каза главният архитект на община Минерални бани Димитър Стоев.

Припомняме, че в момента се реализира и мащабен проект за резервоар за съхраняване на минералната вода при температурата и на извиране 57 градуса. Чрез него с различни лъчове ще бъдат захранвани сегашните и строящите се в момента хотели и къщи за гости в определеното за номер едно в здравния и СПА туризъм у нас за 2017 година почивно селище.‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития