Община Минерални бани
Официален сайт

Работна среща с кмета и съветници от община КрушариРаботна среща с кмета и съветници от община Крушари Кметът на община Крушари, област Добрич г-н Добри Стефанов, 8 общински съветници и кметове на населени места от община Крушари, посетиха Минерални бани. На 3-и юни, петък, делегацията от пограничната с Румъния община от Северна България, се срещна с кмета на Национален курорт Минерални бани, област Хасково г-н Мюмюн Искендер и ръководството на общината.

Обсъдени бяха добрите практики в областта на изготвяне, кандидатстване и реализация на проекти, финансирани от различни оперативни програми на Европейския съюз от страна на община Минерални бани. Набелязани са общи теми за сътрудничество и за развитите на двете общини. Кметът г-н Мюмюн Искендер и ръководството на община Минерални бани са получили покана да посетят община Крушари, където обмяната на опит и добри идеи да продължи.
Община Крушари, област Добрич има население от около 4700 души. Кметът г-н Добри Стефанов, представител на Движението за права и свободи, управлява община Крушари трети мандат.‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития