Община Минерални бани
Официален сайт

Община Минерални бани с 555 публикации в медиите за последните три месецаОбщина Минерални бани с 555 публикации в медиите за последните три месецаОбщина Минерални бани има най-масирано присъствие в българските медии – национални и регионални, става ясно от публикация в специализирания сайт PR in Bulgaria. Само за първия месец на 2016-та година са регистрирани 227 публикации, а за последното тримесечие техния брой възлиза на 555. Анализът на публикациите показва, че 82 от тях са на тема „кмет”. На второ място с 65 публикации се нарежда темата „проекти”, а веднага след нея е „сесия” с 63 попадения в медиите. Нека не забравяме, че съветниците от малката родопска община първи в страната се отказаха от своите възнаграждения в полза на общината. На следващите три позиции са темите „превенция”, „община” и „туризъм” – съответно с 55, 48 и 42 попадения в медиите.
В началото на тази година кметът на община Минерални бани Мюмюн Искендер заяви, че основната задача през този мандат ще бъде да се върне старата слава на общинския център като курортно селище и съответно да се възстанови туристическия поток. Всеизвестно е, че минералната вода, която извира тук от 14 извора с дебит 1 500 л/мин. е с показатели като тези на Карлови Вари и лекува множество заболявания.

Агенция Антен Ер е медията реализирала най-много публикации за Минерални бани – 92 на брой. На втора позиция е специализирания сайт за „пъблик рилейшънс” PR in Bulgaria с 82 публикации. На трета и четвърта позиция по този показател са сайтовете Central News и MB News съответно с по 81 и 75 публикации. Прави впечатление, че в тези медии публикациите за Минерални бани са били позиционирани на фронт страниците на тези медии. По-назад в подреждането по брой на публикациите са социалните мрежи Facebook и Google+, новинарският лидер в Родопите – вестник „Нов живот”, сайтовете „Новините днес”, „Топ новини”, „Дарик Нюз”, „Кмета БГ”, „24 часа”, Haskovo Net и Haskovo info.

Картината на публикациите е много динамична и се променя буквално за броени дни, но ако нещата продължават по този начин община Минерални бани ще счупи годишните рекорди в това отношение на Ардино /за 2013 г., когато са реализирани 1 297 публикации/ и Гълъбово /за 2014г. с постижение от 1 753 публикации/, прогнозират PR-специалистите.‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития