Община Минерални бани
Официален сайт

Община Минерални бани отново поиска от държавата читалището в село СусамОбщина Минерални бани отново поиска от държавата читалището в село СусамЗа пореден път кметът на община Минерални бани Мюмюн Искендер поиска от областния управител на Хасково общината да получи собствеността на читалище „Будилник – 1903” в с. Сусам. Искаме да получим от държавата сградата на читалището в с. Сусам, за да можем да кандидатстваме с проект за нейното обновяване, каза кметът Искендер. Самодейците от с. Сусам заслужават това, защото са наистина автентични и където и да отидет на участия се връщат с отличия и грамоти.

Аз обясних на областния управител, че той е вече третия губернатор от когото искаме държавата да ни преотстъпи собствеността на читалището. Имаме едно единствено читалище, обособено като такова в цялата община и то се руши, добави още общинския кмет.
През тази година ще започнем ново промотиране на община Минерални бани. Вече сме направили нови брошури за да може където имат участия читалищата да показваме кои сме и какво имаме. Прикрепяме по две деца към читалищата, на които също ще поемем разноските и задачата им ще бъде през цялото време да раздават рекламни брошури. Хората трябва да знаят какво предлагаме в Минерални бани, каза още Мюмюн Искендер.‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития