Община Минерални бани
Официален сайт

На празника 24 май учители и ученици получиха награди от кмета на община Минерални баниНа празника 24 май учители и ученици получиха награди от кмета на община Минерални баниТържествено бе отбелязан празника на българската просвета и култура и на славянската писменост 24 май в община Минерални бани.

Кметът на общината г-н Мюмюн Искендер награди учители и ученици за постигнати професионални успехи и гражданският им принос в областта на образованието и възпитанието на децата по повод Деня на славянската писменост и култура 24-ти май. Сред наградените учители бяха Христина Георгиева, която получи награда за утвърждаване на учителския авторитет, методическа подготовка и изключителни музикални умения, както и активно участие в живота на ЦДГ „Снежанка”. Виктория Димитрова получи награда за активна педагогическа дейност, сътрудничество с родители, както и за проявена отговорност и инициативност при работа в екип.

Фетие Алиосман бе наградена като млад и проспериращ учител, както и за прилагане на нови методи на обучение и сътрудничество с родители.
Тонка Филева Казакова получи награда за всеотдаен учителски труд и личен принос в образователното дело. Пет учителки от различни училища бяха удостоени с награда за постигнати високи резултати в образователно-възпитателния процес през учебната 2015/2016 г. Това са Оля Желева Атанасова, Анна Жекова Тодорова, Фатмегюл Себахтин Зафер, Месюде Хюсеин Хасан и Селвер Осман Кушку.

Не бяха забравени и учениците, постигнали високи резултати при участието им в олимпиади, конкурси и състезания. Диан Делянов Делев, Преслав Пасев, Айберк Вели, Алпер Карагьоз и Даниела Бялкова получиха награди за добри резултати при участието им на „Европейско кенгуру” през 2016 г. Станимира Димитрова Добрева бе наградена за класиране на областния кръг на олимпиада по български език и литература по формата на Национално външно оценяване. Елянур Ивова Минчева за постигнато четвърто място на национално състезание в град Пловдив. Нейната майка подари на кмета Мюмюн Искендер книжката с разказчето класирало Елянур на първите места в Националното състезание на издателство „Анубис” – „Дворец от думи”, Елиз Фари Мюмюн получи награда за класиране на 4-то място на регионалния кръг по Spelling Bee в град Пловдив.

Синем Мюмюн Емин пък бе награден за постигнати добри резултати на регионални олимпиади. Онур Сезгин Сали получи награда за постигнати високи резултати в областта на спортната борба.


Още снимки


‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития