Община Минерални бани
Официален сайт

Минерални бани се представя на "Go2Balkans" в СофияМинерални бани се представя на Община Минерални бани участва в Международния туристически форум Go2Balkans, който ще се проведе на 17 и 18-и октомври в Експо центъра в София.
Изложението е под надслов „Входящ, Изходящ туризъм и СПА”. Основната цел на Go2Balkans е да привлече интереса на туроператори от цял свят към предлаганите туристически услуги в България и другите държави на Балканите – Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Македония, Румъния, Словения, Сърбия, Турция, Черна гора и Хърватия.
Вече излезе от печат новата рекламна брошура, която ще представя община Минерални бани като Национален балнео курорт.
Първият отпечатан тираж на брошурата е на български и английски език. В нея са намерили място и новите археологически сензации от това лято в Минерални бани – „Змийския град” край село Сърница и „Храмът на Слънцето” край село Ангел войвода.
Скоро предстои излизането и на втората част от брошурата, където уникалният курорт е представен на български и турски език.
Минерални бани е известен с това, че лечебните му води са уникални и подобни на тях има само на две места в света - в Карлови вари и в щата Колорадо, САЩ.
Националният курорт край Хасково вече ще се представя пред света и с нов документален филм „Минерални бани – обновена и атрактивна туристическа дестинация”.‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития