Община Минерални бани
Официален сайт

Минерални бани се представи амбициозно на форум на АБТТА в ТроянМинерални бани се представи амбициозно на форум на АБТТА в ТроянОбщина Минерални бани се представи изключително успешно на Четвъртата работна среща между бизнеса и местната власт в град Троян. Националният курорт край Хасково се представи на тридневния форум с атрактивна презентация.
Срещата беше организирана от Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти АБТТА.
Проведени бяха изключително полезни дискусии относно правомощията и отговорностите на институциите, имащи отношение към управлението и развитието на туристическите дейности, презентации на регионалните туристически ресурси и двустранни бизнес срещи.

Община Минерални бани запозна присъстващите професионалисти с ресурсите и предимствата за развитие на туризма в своя регион. Установени бяха ценни делови контакти.
В практическия семинар представителите на общинските администрации дискутираха на персонален информационен щанд конкретните условия на сътрудничество със заинтересования бизнес. Разменени бяха рекламни материали и се предсатви подробна информация за туристически обекти, природни забележителности, хотели и ресторанти в съответната туристическа дестинация. Община Минерални бани има амбиции да бъде домакин на някоя от следващите срещи между местната власт и бизнеса.‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития