Община Минерални бани
Официален сайт

Кметът на община Минерални бани с подарък анцуг от ХК "Топлика"Кметът на община Минерални бани с подарък анцуг от ХК Първият турнир по хандбал се състоя в Неделя (17.09) на новооткритата спортна площадка в община Минерални бани и се превърна в истински празник. В надпреварата участваха общо 6 формации – четири от националния курорт и две от Свиленград. Специален гост на спортната проява бе кметът на община Минерални бани Мюмюн Искендер. Той получи подарък от жените от Хандбален клуб „Топлика” – екип с неговото име.
Първо се изправиха жените на Хандбален клуб „Топлика”, които се състезава в „Б” хандбална група срещу сборен състав на мъжете от Минерални бани.
Те постигнаха убедителна победа с 12:9 срещу мъжете, които тепърва предстои да сформират свой отбор.
Вторият двубой противопостави девойки младша възраст от хандбален клуб "Свиленград" срещу юноши младша възраст на „Топлика” – Минерални бани. Тази среща премина много по-оспорвано и завърши с резултат 9:7 в полза на „Топлика”. Истинската кулминация на турнира бе битката между момчетата на „Топлика”, които са бронзови медалисти от Държавните финали за момчета. Оспорвани индивидуални двубои и хандбал от наистина висока класа демонстрираха най-малките възпитаници на треньора Фильо Филев и момичетата на неговия опонент от Свиленград Тефик Парафитов. Двубоят завърши отново с победа 12:10 за състезателите на „Топлика”. И в края на турнира, който бе истински феърплей на спортния дух завърши без победители и победени. Всички участници получиха купи и награда да поплуват в басейн с минерална вода.


Още снимки


‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития