Община Минерални бани
Официален сайт

КМЕТА НА ОБЩИНАТА ПРЕРЯЗА ЛЕНТАТА ПРИ ОТКРИВАНЕТО НА НОВИЯ БАСЕЙН В МИНЕРАЛНИ БАНИКМЕТА НА ОБЩИНАТА ПРЕРЯЗА ЛЕНТАТА ПРИ ОТКРИВАНЕТО НА НОВИЯ БАСЕЙН В МИНЕРАЛНИ БАНИДнес 22 май, Кмета на Общината, г-н Искендер, по покана на собствениците – фирма „Зенит 2005“ООД, преряза лентата на реконструирания и модернизиран плувен комплекс „Олимпик“.
На този етап, модерният комплекс разполага с голям басейн /50 на 20м./, детски басейн на четири нива, според възрастта на децата, детска площадка, открит бар – бистро с 50 места за сядане и пет стаи за гости.
Кмета на Общината поздрави собствениците на обекта за прекрасната инвестиция, като им пожела в най-скоро време да постигнат добри финансови резултати и да продължат да инвестират в нашата община. Той подчерта, че общината винаги е отворена да оказва съдействие на добри инвеститори като тях и се надява доброто сътрудничество между местна власт и бизнес да продължава.
Прекрасният комплекс „Олимпик“ – едно бижу в центъра на курорта, ще осигурява отдих и разхлада, както за жителите на Минерални бани, така и за гостите от близките градове и села и туристите от страната и чужбина.
Работното време на съоръжението е от 10.00 до 18.00 часа и от 19.00 до 20.00 часа всеки ден.


Още снимки


‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития