Община Минерални бани
Официален сайт

Деца в приемни семейства получиха подаръци в акцията „Сбъдни пожелание“Деца в приемни семейства получиха подаръци в акцията „Сбъдни пожелание“5 деца настанени в приемни семейства от Минерални бани получиха подаръци, закупени от кмета Мюмюн Искендер. Изненадите за тях подготвиха служители на общината. Коледните пакети бяха подарени от председателя на общинския съвет Мехмед Лятиф.
Идеята за събитието „Сбъдни пожелания 2018“ е съвместна с НАПГ /Национална асоциация за приемна грижа/ и ОЕПГ „Приеми ме 2015“, и се провежда за първа година в Минерални бани. Тя има за цел да даде възможност на всяко дете да се почувства специално. Приемните родители са посочили нужният подарък за отглежданите от тях деца, а по-големите сами са написали какъв подарък желаят да им донесе дядо Коледа. В коледните пакети имаше лакомства и играчки като: сборник с приказки, музикално пиано, влакче и др.
Инициативата беше осъществена съвместно с Таня Ганева, началник Областен екип по приемна грижа по проект "Приеми ме 2015".


Още снимки


‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития