Община Минерални бани
Официален сайт

Боян Ботево спечели футболния турнир в КараманциБоян Ботево спечели футболния турнир в КараманциЯнко Панайотов от Хасково беше най-добър при шахматистите
Отборът на Боян Ботево спечели първото място в общинския футболен турнир, който беше част от честванията на десетомайските събития в село Караманци.
В надпреварата се включиха общо шест отбора, разделени на две финални групи. В групите всички тимове изиграха по два мача по системата всеки срещу всеки. Така на финала един срещу друг се изправиха отборите на Боян Ботево и домакините от Караманци, които загубиха и взеха второто място.
Кметът на Националния курорт Минерални бани връчи на победителите коч. Финалистите от Караманци получиха агне. Такава беше наградата и за класиралите се на трето и четвърто място – съответно отборите на Минарални бани и Сърница. В надпреврата взеха участие още и тимовете на Анел войвода и Колец, които останаха съответно на пето и шесто място. Класирането при четирите отбора, които не играха финал бе според точките и головота разлика, които те постигнаха при изиграването на мачовете си в двете групи. Над 50 състезатели се включиха в шахматния турнир на открито за възрастни. Играеше се по една партия и на директна елеминация.
Победител стана Янко Панайотов от Хасково, който взе и парична награда от 100 лева. Втори с приз от 50 лева остана Ерол Мухарем от Караманци. Трети се класира Наско Маринов от Хасково, който получи премия от 30 лева.
Награди имаше и в детския турнир по шахмат, където се включиха десетки малки състезатели.


Още снимки


‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития