Община Минерални бани
Официален сайт

Беркай Тефик от Караманци стана републикански шампион по борбаБеркай Тефик от Караманци стана републикански шампион по борбаБеркан Джейхан Тефик спечели златен медал в категорията до 30 кг на Държавното отборно първенство по свободна борба в България. В същата категория другият състезател на „Буря”, Мурат Реджеп Иляз стана пети.
Състезанието се проведе в Петрич и събра над 500 участници от цялата страна. Състезателите от клуб по борба „Буря” в село Караманци заминаха за първенството с подкрепата на кмета на община Минерални бани - Мюмюн Искендер. Победителят в надпреварата Беркан Тефик е син на треньора по борба Джейхан Тефик.
Навръх 24-ти май участваха на международен турнир в село Стремци като имаше и пет състезатели от подготвителна група. Мурад Реджеб спечели златен медал в категория до 30 кг. Втория златен медал грабна Мехмед Алейтин в категория до 66 кг. Нур Апола бе окичен със сребърен медал. Той участва в категория до 35 кг. От подготвителната група бронзови медали спечелиха Юлкай Мехмед и Дениз Реджеб в категория до 26 кг.
Клубът по борба от село Караманци ще бъде представен от двама свои състезатели в Русе. Те ще се борят в категориите до 38 и 59 кг.


Още снимки


‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития