Община Минерални бани
Официален сайт

6895,30 лева събра благотворителния концерт и базар за Ивка6895,30 лева събра благотворителния концерт и базар за ИвкаВ 10,50 часа във вторник в Истанбул започна многочасовата опарация за отстраняването на тумора от мозъка на детето

Общо 6895,30 лева бяха събрани на благотворителния концерт и базар в събота вечерта в Летния театър на Националния курорт Минерални бани. Парите вече са внесени по сметката на бащата на Иванина от Райна Ангелова, един от основните организатори на кампанията за спасяването на детето в Минерални бани. Организаторите и близките благодарят сърдечно на община Минерални бани, на всички участници в концерта, на организаторите на кампанията „жороспаси” и на всички фирми и частни лица, които подпомогнаха и съдействаваха за провеждането на концерта. Благодарности и за стотиците хора, превърнали се в една невероятна публика и подпомогнали с дарения благородната кауза.
Точно в 10,50 минути във вторник в истанбулската клиника започна много часовата операция за отстраняването на тумора от мозъка на Иванина Демирева, двегодишното дете от с. Въгларово. Операцията беше първоначално насрочена за понеделник, но лекарите я отложиха заради друг по-спешен случай. Според прогнози на лекарите опарацията ще продължи минимум 8 часа. Кампанията за подкерпа на Ивка и нейното слеоператвно лечение продължава с голям благотворителен концерт на 27 юли от 19 часа в зала „Дружба“. Всички жители и гости на Хасково ще могат да покажат своята съпричастност, доброта и готовност да се спаси живота на едно малко дете. До няколко дни организаторите ще обявят програмата на концерта. Поканите са на стойност 5 лв.


Още снимки


‹ Назад

Актуално

Предстоящи събития