Община Минерални бани
Официален сайт

Гореща линия COVID-19Община Минерални бани
Обявява

 горещ телефон за помощ на самотно живеещи, трудноподвижни или болни хора, които имат нужда от помощ!

 0879298904

 

!На горещият телефон ще се приемат само поръчки за доставка на лекарства и хранителни продукти от първа необходимост. Услугата до врата ще се извършва единствено от служители на община Минерални бани, след предварителна заявка, посочен точен адрес и обратна връзка с потребителя, за да се избегнат всякакви опити за злоупотреби и измами от страна на недобросъвестни граждани. Покупките се извършват със средства на гражданина, поискал доставката.

Заявките за храна и медикаменти се правят на телефон: 0879298904

Всеки ден:
от 9,00 до 14,00ч. с доставка същия ден
и от 14,00 до 17,00 ч. за доставка на следващия ден.

Кметът на община Минерални бани Мюмюн Искендер призовава всички да бъдат коректни и на горещият телефон да звънят само хора, които нямат възможност да се обслужат сами и нямат близки и роднини, на които да разчитат в момента!

! Не подавайте фалшиви сигнали!

Домоуправителите на блоковете да обърнат внимание на самотно живеещите съседи, които имат нужда от подкрепа и да сигнализират в община Минерални бани при необходимост. С помощта на домоуправителите и по тяхна преценка, може да се организират доставки на медикаменти и хранителни продукти за няколко човека от етажната собственост.

!Бъдете отговорни и дисциплинирани!
!Заедно ще се справим с това предизвикателство и ще опазим нашите най-близки близки, баби и дядовци, приятели, роднини!

ЩЕ СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО!

Актуално

Предстоящи събития