• Slide-1
  • Slide-2
  • Slide-3
  • Slide-4
  • Slide-5
  • Slide-6
  • Slide-7
  Главно меню

  i Love Bulgaria
  Туризъм
  Карта
  Терариум
  Чифте баня
  Екопътеки
  Анкета
АНКЕТА
/екопътеки/
  Харта на клиента
Харта на клиента


GPS
N 41° 93' 22.26"
E 25° 34' 93.21"Започна данъчна кампания 2020г. Вече можете да заплатите дължимите данъци и такси за 2020г. Заповядайте!
  Новини
Ще ремонтират детската градина в Караманци по проект
10 Август 2018


Проектът за рехабилитация на ЦДГ „Снежанка” в Караманци, с който кандидатства община Минерални бани предвижда изграждане на две нови детски площадки, съобразени с броя на децата и отговарящи на съвременните нормативни изисквания.
Предвижда се озеленяване и благоустрояване на околосградното пространство. Ще бъде изградена и дренажна система около сградата за отводняване на дъждовните води, с цел предпазване на сутеренните стени. Ще бъде направена и реконструкция на оградата. Проектът предвижда още рампа за осигуряване на достъпна среда при входа от югозапад.
Ще бъде подменена и електроинсталацията на сградата. Осветителните тела ще бъдат подменени с енергоспестяващи LED-крушки. Ще бъде монтирано аварийно и евакуационно осветление, както и пожаро-известителна инсталация. Според заданието на проекта ще бъде изградена и отоплителна инсталация. Предстои измазване на изкъртените места и пребоядисване от вътрешната страна на сградата. Тя вече има осигурена енергийна ефективност. По подовете на детските и спалните помещения ще бъде поставена ПВЦ-настилка, а в обслужващите помещения – гранитогрес.
Предвижда се подмяна на оборудването в детската градина за 35 деца. Ще има ново оборудване за спалните легла и матраци. В занималните ще бъдат доставени нови маси, столове, чинове и шкафове за играчки. Дневната на втория етаж също ще има ново оборудване, състоящо се от бюро, шкаф, стол, мека мебел и масичка.
Предвижда се и оборудване на котелно в сутерена на мястото на склада. Там ще бъде поставен бойлер с двойна серпентина за топлата вода. Ще има локално парно, а на покрива на сградата ще бъде поставен слънчев колектор.

        

Прочитания: 346 пъти


  Търсене в сайта

Mineralnibani.bg
  XX Детски етнофестивал
  Данъци
  Фотогалерия

  Бюджет
  Проекти

  Отчет за дейността
  Интервю с кмета
  Благодарствени писма
  МИГ
  Пожарна безопасност
2015 - 2020 © Municipality of Mineralni bani, All Rights Reserved. Webdesign