• Slide-1
  • Slide-2
  • Slide-3
  • Slide-4
  • Slide-5
  • Slide-6
  • Slide-7
  Главно меню

  i Love Bulgaria
  Туризъм
  Карта
  Терариум
  Чифте баня
  Екопътеки
  Анкета
АНКЕТА
/екопътеки/
  Харта на клиента
Харта на клиента


GPS
N 41° 93' 22.26"
E 25° 34' 93.21"Започна данъчна кампания 2020г. Вече можете да заплатите дължимите данъци и такси за 2020г. Заповядайте!
  Новини
Инвестиционен интерес към селата в община Минерални бани
09 Август 2018


Налице е инвестиционен интерес към селата в община Минерални бани. Това става ясно от отчета за изпълнение на Програмата за развитие на туризма за 2017 г. През отчетния период са категоризирани и прекатегоризирани 20 туристически обекта на територията на общината. От тях 10 са нови обекти - 6 Места за настаняване и 4 Заведения за хранене и развлечения.
Много значимо за развитието на Минерални бани като национален балнеолечебен курорт бе откриването на хотел „Божур” през месец март на 2016 година. Хотелът е собственост на „ПРО” ЕАД и работи по програмата на НОИ. От началото на 2018г., СБР „Айлин” също бе одобрена и сключи договор за работа по програмата на НОИ.
Две нови Къщи за гости – „Релакс” в с. Сусам и „Настевата къща” в с.Сираково са доказателство за това, че туризмът постепенно се превръща в приоритет не само за с.Минерални бани, а вече и за други населени места на територията на общината. Интереса на туристите към изградените вече екопътеки, предстоящото изграждане на нови екопътеки, чистият въздух, красивата природа, богатото ни културно наследство и близостта на лековитите минерални извори са предпоставки за привличане на инвестиционен интерес и към други села в общината като Ангел Войвода, Боян Ботево и Сърница.

        

Прочитания: 304 пъти


  Търсене в сайта

Mineralnibani.bg
  XX Детски етнофестивал
  Данъци
  Фотогалерия

  Бюджет
  Проекти

  Отчет за дейността
  Интервю с кмета
  Благодарствени писма
  МИГ
  Пожарна безопасност
2015 - 2020 © Municipality of Mineralni bani, All Rights Reserved. Webdesign