• Slide-1
  • Slide-2
  • Slide-3
  • Slide-4
  • Slide-5
  • Slide-6
  • Slide-7
  Главно меню

  i Love Bulgaria
  Туризъм
  Карта
  Терариум
  Чифте баня
  Екопътеки
  Анкета
АНКЕТА
/екопътеки/
  Харта на клиента
Харта на клиента


GPS
N 41° 93' 22.26"
E 25° 34' 93.21"Започна данъчна кампания 2020г. Вече можете да заплатите дължимите данъци и такси за 2020г. Заповядайте!
  Новини
Минерални бани с три номинации за „Медиен глас на общините 2018”
08 Август 2018


Община Минерални бани ще участва с три номинации за годишната награда „Медиен глас на общините” за 2018 г. от медии и журналисти. Националният курорт ще бъде представен с документалния филм „С хоро на гроздобер” на Росен Тенев и два репортажа от същия автор, публикувани в сайта на Агенция „Антен Ер”. Материалите са със заглавия „Ексклузивен репортаж за разкопките в Града на Слънцето край Ангел войвода” и „Развитие на разкопките в Града на Слънцето”, публикувани във видео секцията на сайта.
За втора поредна година НСОРБ ще връчи годишната си награда на медии и журналисти, отразяващи важни за общините дейности и инициативи - „Медиен глас на общините“ за 2018 г. Участие могат да вземат национални и регионални печатни медии, телевизии, радиа, онлайн сайтове и портали. Призът ще бъде присъден на конкретен медиен продукт: публикация, репортаж, актуално предаване и др., насочен към общинските проблеми. Медиите могат да предложат конкретен продукт за участие в годишните награди, съобразен с критериите:
Всестранно отразяване на важен общински проблем
Подкрепа за подобряване / реформиране на националната рамка в ключови общински дейности и услуги.
Предложеният медиен продукт трябва да е авторски, да е публикуван /излъчен в периода 1 ноември 2017 г. – 31 август 2018 г./. Една медия може да номинира максимум до 3 материала. Оценката на номинираните ще бъде извършена от жури, съставено от кметове, председатели на общински съвети и експерти „Връзки с обществеността“ в общините и в НСОРБ.
По традиция, наградата ще бъде връчена в рамките на най-големия ни форум – Годишната среща на местните власти, която ще се проведе от 1 до 3 октомври 2018 г. в к.к „Албена“.

        

Прочитания: 308 пъти


  Търсене в сайта

Mineralnibani.bg
  XX Детски етнофестивал
  Данъци
  Фотогалерия

  Бюджет
  Проекти

  Отчет за дейността
  Интервю с кмета
  Благодарствени писма
  МИГ
  Пожарна безопасност
2015 - 2020 © Municipality of Mineralni bani, All Rights Reserved. Webdesign