• Slide-1
  • Slide-2
  • Slide-3
  • Slide-4
  • Slide-5
  • Slide-6
  Главно меню

  Туризъм
  Благодарим за подкрепата
  i Love Bulgaria
  Карта
  Терариум
  Чифте баня
  Екопътеки
  Анкета
АНКЕТА
/екопътеки/
  Харта на клиента
Харта на клиента


GPS
N 41° 93' 22.26"
E 25° 34' 93.21"  Новини
Кметът на Минерални бани посрещна гости от Омуртаг
29 Март 2018

  [Още снимки]

В националния курорт пристигнаха 30 кмета на населени места от община Омуртаг. Те бяха посрещнати от служителите на общинска администрация Минерални бани, сред тях кметът Мюмюн Искендер, зам. кметът Нуртин Сабри и председателя на общинския съвет Мехмед Лятиф.
Омуртаг е град в област Търговище, Североизточна България. Той е административен и стопански център на едноименната община Омуртаг. Населението на града е около 30 000 жители, което го прави третото по големина населено място в областта.
Гостите изразиха възхищението си от чистотата и красотата на Община Минерални бани. Предмет на разговора с кмета Мюмюн Искендер бяха начина на работа в общината, природните и културни дадености и забележителности, и балнеолечението.
Едно от основните неща, заради които идват туристите в Минерални бани е лековитата минерална вода, каза кметът на общината.
Гостите от община Омуртаг ще останат до събота в националния курорт, като ще се възползват от хубавото време, за да посетят някои от забележителностите на територията на общината.

        

Прочитания: 743 пъти


  Търсене в сайта

Mineralnibani.bg
  XIX Детски етнофестивал
  Данъци
  Фотогалерия

  Бюджет
  Проекти

  Отчет за дейността
  Интервю с кмета
  Благодарствени писма
  МИГ
2015 - 2019 © Municipality of Mineralni bani, All Rights Reserved. Webdesign