• Slide-1
  • Slide-2
  • Slide-3
  • Slide-4
  • Slide-5
  • Slide-6
  Главно меню

  Туризъм
  Благодарим за подкрепата
  i Love Bulgaria
  Карта
  Терариум
  Чифте баня
  Екопътеки
  Анкета
АНКЕТА
/екопътеки/
  Харта на клиента
Харта на клиента


GPS
N 41° 93' 22.26"
E 25° 34' 93.21"  Новини
Минерални бани кандидатства с три проекта по ТГС
27 Март 2018


Извънредно заседание проведе местния парламент в Минерални бани. Заседанието бе водено от председателя на общинския съвет Мехмед Лятиф и се проведе в Заседателната зала на Общинския съвет. В проекта за дневен първоначално бяха включени общо 5 точки, но преди началото на заседанието председателят Мехмед Лятиф предложи да бъдат добавени още 4 нови. По-важните от решенията се отнасяха за кандидатстване с проектни предложения по Програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ-ИПП България – Турция 2014-2020 г.
Община Минерални бани кандидатства с три проекта. Първият от тях с турската област Къркларели предвижда да се доизградят алеите до крепостта „Свети дух”, като се подсигури и достъп за инвалиди. На обекта ще бъде монтирано и художествено осветление. Другият проект с община Хабикьой предвижда изграждане на воден атракцион с пеещи фонтани.
Местните парламентаристи приеха и Общинската програма за закрила на детето за 2018 г. Останалите проекти за решения бяха във връзка с писмо от управителя на „Напоителни системи” ЕАД и процедура за предоставяне концесия на язовир.

        

Прочитания: 859 пъти


  Търсене в сайта

Mineralnibani.bg
  XIX Детски етнофестивал
  Данъци
  Фотогалерия

  Бюджет
  Проекти

  Отчет за дейността
  Интервю с кмета
  Благодарствени писма
  МИГ
2015 - 2019 © Municipality of Mineralni bani, All Rights Reserved. Webdesign