• Slide-1
  • Slide-2
  • Slide-3
  • Slide-4
  • Slide-5
  Главно меню

6343, с. Минерални бани,
бул. "Васил Левски", №3
Община Минерални бани

Телефон:
(03722) 20-20
min_bani@abv.bg  Терариум
  Чифте баня
  Екопътеки
  Анкета
АНКЕТА
/екопътеки/
  Харта на клиента
Харта на клиента

GPS
N 41° 93' 22.26"
E 25° 34' 93.21"
  Новини
Национален форум по медицински и здравен туризъм в Минерални бани
01 Декември 2017


Искам да подчертая, че ние сме тръгнали да направим най-красивото село в България, защото градове има много, каза кметът на общината Мюмюн Искендер. Ако сме град, ще станем един от многото. За мен е чест да посрещна Седмата националта конференция по медицински и здравен туризъм. За нашите екипи бе истинско предизвикателство да се заемем с организацията на този форум. Като домакин, искам да ви уверя, че вие ще поставите най-истинската оценка на нашата община. Тук имаме всичко – минерална вода, всякакви природни и исторически дадености, митове и легенди и най-важното – работливи и предприемчиви хора, каза още Искендер. След това гостите на форума изгледаха кратка презентация за община Минерални бани.

Венелина Червенкова, началник отдел "Стратегическо планиране и продуктова политика в туризма", запозна участниците в конференцията със световните тенденции в уелнес туризма. Тя говори и за работата по подготовката на нова наредба за туризма, която цели да въведе минимални изисквания за сертифициране на центровете за уелнес и СПА-туризъм. Дискутирани бяха и някои чисто технически моменти, регламентиращи превантивните мерки и контролът, свързан с инцидентите възникнали с деца в джакузита през последните месеци.

Днес е втория работен ден на 3-дневния форум. Домакин на конференцията е община Минерални бани, съвместно със Специализирана болница за рехабилитация НК – ЕАД, Българския лекарски съюз, регионалната фармацевтична колегия – Столична и медицинските университети в София, Варна и Стара Загора.

        

Прочитания: 155 пъти


  Търсене в сайта

Mineralnibani.bg
  ЕТНОФЕСТИВАЛ 2018
  Данъци
  Фотогалерия

  Бюджет
  Проекти

  Отчет за дейността
  Интервю с кмета
  Благодарствени писма
  МИГ
2015 - 2018 © Municipality of Mineralni bani, All Rights Reserved. Web design