• Slide-1
  • Slide-2
  • Slide-3
  • Slide-4
  • Slide-5
  Главно меню

6343, с. Минерални бани,
бул. "Васил Левски", №3
Община Минерални бани

Телефон:
(03722) 20-20
min_bani@abv.bg  Терариум
  Чифте баня
  Екопътеки
  Анкета
АНКЕТА
/екопътеки/
  Харта на клиента
Харта на клиента

GPS
N 41° 93' 22.26"
E 25° 34' 93.21"
  Новини
Две делегации от чужбина прие кметът на Минерални бани
15 Ноември 2017

  [Още снимки]

Две делегации прие за по-малко от два часа снощи кмета на община Минерални бани Мюмюн Искендер. Първата от тях включваше представители на всички водещи медии от Одрин, на валийството в Одрин и на дирекция „Преса и информационни технологии“ на Министерски съвет на Република Турция. Идеята за двустранните разменени гостувания е на генералния консул на България в Одрин Васил Вълчев. В разговорите между Областния управител Станислав Дечев и турските журналисти участваха още вице-консулът на Турция в Пловдив Волкан Танйълдъз, българският консул в Одрин Андон Андонов, председателят на СБЖ Хасково Николай Грудев.
Изпитвам изключително задоволство тази вечер, затова че всички вие сте в община Минерални бани и искам да благодаря на областния управител г-н Станислав Дечев, каза кметът на общината Мюмюн Искендер. Предполагам, че е имало и други места в Хасковска област, където да ги заведе, но г-н Дечев предпочете да доведе гостите при нас, в община Минерални бани. Това е знак за нашето взаимно уважение с държавната администрация и държавната власт и се дължи на изключително добрите ни отношения.
Искам също така да благодаря на Генералния ни консул, че прие инициативата на областния управител. Ние имаме нужда от всички гости, които присъстват тук тази вечер, за да можем да представим Минерални бани като национален курорт. Смятам, че през последните 5-6 години община Минерални бани намери пътя за своето развитие. Това, което Господ ни е дал – минералната вода е свързано също така с балнеолечение, СПА туризъм и с много чист въздух. Това е първото сериозно мероприятие, което правим в Минерални бани, но то няма да е последното. Напълно съм убеден в това, защото го виждам по усмивките на вашите лица. Ние сме доволни и щастливи, затова, че имаме честта да бъдем домакини тази вечер и посрещаме наши приятели.
Около час по-късно кметът на общината посрещна и 25-членна делегация от побратимената община Малтепе. Официалният разговор с гостите от Истанбул ще се проведе по-късно днес.

        

Прочитания: 199 пъти


  Търсене в сайта

Mineralnibani.bg
  ЕТНОФЕСТИВАЛ 2018
  Данъци
  Фотогалерия

  Бюджет
  Проекти

  Отчет за дейността
  Интервю с кмета
  Благодарствени писма
  МИГ
2015 - 2018 © Municipality of Mineralni bani, All Rights Reserved. Web design