• Slide-1
  • Slide-2
  • Slide-3
  • Slide-4
  • Slide-5
  Главно меню

6343, с. Минерални бани,
бул. "Васил Левски", №3
Община Минерални бани

Телефон:
(03722) 20-20
min_bani@abv.bg  Терариум
  Чифте баня
  Екопътеки
  Анкета
АНКЕТА
/екопътеки/
  Харта на клиента
Харта на клиента

GPS
N 41° 93' 22.26"
E 25° 34' 93.21"
  Новини
Клубът по борба „Буря“ с 2 бронзови медала от Международния турнир „Серафим Бързаков“
23 Октомври 2017


Мурат Реджеб и Джанер Иляз се завърнаха с бронзови медали от Международния турнир по борба „Серафим Бързаков“. Спортното събитие бе проведено на 21 октомври в Петрич.
Мурат игра в категория 30 кг при децата, а Джанер в категория 42 кг при мъжете. Третият участник бе републиканския шампион по борба – Беркай Тефик, който за съжаление отпадна, тъй като участва в по-горна категория - 38 кг.
205-ма състезатели от 24 спортни клуба записаха участие в седмото издание на Международния турнир по борба за деца, момичета и момчета „Серафим Бързаков”. Освен участници от най-добрите български клубове на тепиха в зала „Арена” Петрич се представиха състезатели от Македония, Гърция, Турция, Молдова и Украйна. Спортното събитие уважиха: Серафим Бързаков – двукратен световен шампион, вицеолимпийски шампион и четирикратен европейски шампион Серафим Бързаков; президентът на Българската федерация по борба Христо Маринов; кметът на община Петрич Димитър Бръчков; председателят на Общински съвет Петрич Георги Тренчев; Петър Богаевски – вицесветовен шампион по борба при ветераните; президенти на клубове по борба от страната и чужбина.
Патронът на турнира – Серафим Бързаков каза в приветствието си, че това участие на състезателите е голям трамплин за по-нататъшното им развитие. Отлична оценка за организацията на турнира даде президентът на Българската федерация по борба Христо Маринов, който също поздрави участниците в седмото издание. Кметът на община Петрич Димитър Бръчков открои значимостта на подобни мероприятия за здравето на децата и привличането им в залите за тренировка.

        

Прочитания: 156 пъти


  Търсене в сайта

Mineralnibani.bg
  ЕТНОФЕСТИВАЛ 2018
  Данъци
  Фотогалерия

  Бюджет
  Проекти

  Отчет за дейността
  Интервю с кмета
  Благодарствени писма
  МИГ
2015 - 2018 © Municipality of Mineralni bani, All Rights Reserved. Web design