• Slide-1
  • Slide-2
  • Slide-3
  • Slide-4
  • Slide-5
  Главно меню

6343, с. Минерални бани,
бул. "Васил Левски", №3
Община Минерални бани

Телефон:
(03722) 20-20
min_bani@abv.bg  Терариум
  Чифте баня
  Екопътеки
  Анкета
АНКЕТА
/екопътеки/
  Харта на клиента
Харта на клиента

GPS
N 41° 93' 22.26"
E 25° 34' 93.21"
  Новини
Ръководството на Минерални бани посети турската община Енез
28 Юли 2017


По време на последното си посещение в Република Турция, кметът на община Минерални бани Мюмюн Искендер посети и град Енез. В състава на делегацията от Минерални бани бяха още Председателят на Общинския съвет Мехмед Лятиф и общинския лидер на ДПС Екрем Зейнур. Те присъстваха на общинско мероприятие по покана на кмета на община Енез Абдуллах Бостанджъ. Сред гостите бяха и други кметове от Гърция и област Одрин.
Град Енез, известен още като Енос в античността се намира в европейската част на Турция, на Егейско море до самото устие на река Марица. Реката е и границата с Гърция. В миналото тя е била плавателна чак до Пловдив и това е направило Енос голям, богат и важен град. В много отношения той наподобява нашия Несебър със старата и новата си част, разказа председателят на Общинския съвет Мехмед Лятиф.
В празника, който бяха организирали домакините участваше и българска група от община Ямбол. Следващата година можем за изпратим и наши състави за участие в този празник, каза кметът на община Минерални бани Мюмюн Искендер.

        

Прочитания: 181 пъти


  Търсене в сайта

Mineralnibani.bg
  ЕТНОФЕСТИВАЛ 2018
  Данъци
  Фотогалерия

  Бюджет
  Проекти

  Отчет за дейността
  Интервю с кмета
  Благодарствени писма
  МИГ
2015 - 2018 © Municipality of Mineralni bani, All Rights Reserved. Web design