• Slide-1
  • Slide-2
  • Slide-3
  • Slide-4
  • Slide-5
  Главно меню

6343, с. Минерални бани,
бул. "Васил Левски", №3
Община Минерални бани

Телефон:
(03722) 20-20
min_bani@abv.bg  Терариум
  Чифте баня
  Екопътеки
  Анкета
АНКЕТА
/екопътеки/
  Харта на клиента
Харта на клиента

GPS
N 41° 93' 22.26"
E 25° 34' 93.21"
  Новини
Под Змийския град край Сърница има подземие на 4 нива
12 Юни 2017


В древността бузестата змия ,,Парейя“ е олицетворявала владеещия Мъдростта, знанията и енергията на висшите нива на световете, приемала се е и като двигател на Енергията на свободното време. Знаем, че времето и пространството са взаимозаменяеми, и преминаването от по-висок или по-нисък паралелен свят, е възможно благодарение на силата, наречена Енергия на свободното време.
Под скалният град има подземие на четири нива, още от Лемурийско време. Изсичанията в скалите е от времето на първите траки. Те са имали достъп до подземието само до първо ниво. Тази местност е портал във времепространството, и е свързана с програмата за активиране на Енергията на свободното време. Разумът е енергията на свободното време. Каменните структури са създавали сцепление, за да се ,,обуздае“ естественият портал, като в определени цикли, които са се знаели от древните народи, са се използвали определени сили, за отварянето на порталите към измеренията.
Това е много свещен и ценен мегалитен комплекс, скрил много тайни, които ще бъдат разкрити. Предстои в бъдеще. Обхождането на този комплекс от хората трябва да бъде разумно.

        

Прочитания: 331 пъти


  Търсене в сайта

Mineralnibani.bg
  ЕТНОФЕСТИВАЛ 2018
  Данъци
  Фотогалерия

  Бюджет
  Проекти

  Отчет за дейността
  Интервю с кмета
  Благодарствени писма
  МИГ
2015 - 2018 © Municipality of Mineralni bani, All Rights Reserved. Web design