• Slide-1
  • Slide-2
  • Slide-3
  • Slide-4
  • Slide-5
  • Slide-6
  Главно меню

  Туризъм
  Благодарим за подкрепата
  i Love Bulgaria
  Карта
  Терариум
  Чифте баня
  Екопътеки
  Анкета
АНКЕТА
/екопътеки/
  Харта на клиента
Харта на клиента


GPS
N 41° 93' 22.26"
E 25° 34' 93.21"  Новини
Фонтан със светлинни ефекти откриха в община Минерални бани
15 Май 2016

  [Още снимки]

Първият фонтан със светлинни ефекти откриха снощи в община Минерални бани. Специално по този повод бе представена тържествена фолклорна програма с участието на самодейци от читалищата от с. Сусам и Минерални бани.
Уважаеми жители на община Минерални бани, скъпи гости, вие сте поводът да присъстваме днес на един хубав празник за община Минерални бани, каза кметът на общината Мюмюн Искендер.

Днес с ваше съдействие ставаме свидетели на раждането на още едно красиво кътче в общината. Говорили сме преди изборите за тези фонтани, но без та уточняваме бройката. Сега мога да кажа, че те ще бъдат общо пет. Фонтани 1,3 и 5 ще бъдат изградени от наши приятели, а 2 и 4 ще направим ние от общината. Този първи фонтан е изграден със средства, предоставени от Ложа „Слънцето на Тракия”, „Ориент” – Хасково и Ложа „Долината на Орфей” от Кърджали. Стойността на проекта е 35 000 лева, което за една малка община не е никак малко, каза още кметът Искендер. Благодаря ви още веднъж от името на всички жители на община Минерални бани и се надявам тези наши приятелски отношения, които отскоро са на по-сериозно ниво, да продължат по същия начин за да имаме повече поводи, които да честваме заедно.

        

Прочитания: 688 пъти


  Търсене в сайта

Mineralnibani.bg
  XIX Детски етнофестивал
  Избори 2019
  Данъци
  Фотогалерия

  Бюджет
  Проекти

  Отчет за дейността
  Интервю с кмета
  Благодарствени писма
  МИГ
2015 - 2019 © Municipality of Mineralni bani, All Rights Reserved. Webdesign